Την πάτησε για τα… καλά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να υιοθετήσει μέσω ανάρτησής του στο twitter, διάφορα fake news για τα self tests και την πλατφόρμα των φαρμακοποιών.

Όπως είναι γνωστό, από το πρωί τρολ του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη νέα πλατφόρμα για τους φαρμακοποιούς, οι οποίες δείχνουν ορθογραφικά λάθη και προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα.

Αυτό οφείλεται στο ότι κάποιοι έχουν ενεργοποιημένο το google translate. Στην περίπτωση αυτή η google μεταφράζει αυτόματα, εμφανίζοντας έτσι τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη τα οποία προκύπτουν από την λανθασμένη αυτόματη μετάφραση της google και όχι από την ίδια την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί. Μάλιστα, κανείς φαρμακοποιός δεν έχει παραπονεθεί για κάτι τέτοιο, αντίθετα φαίνεται πως όλα λειτουργούν κανονικά. 

Τα fake news, όπως αναφέρθηκε, «έτρεξε» να υιοθετήσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Μόλις κατάλαβε πως ήταν απλά μια Συριζαϊκή «τρολιά», διέγραψε άρον άρον το tweet. 

Δείτε εδώ το tweet που έχει πλέον διαγράφεί: 



Δείτε, επίσης, πώς η ΝΔ εφαρμόζει στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ την «τρολιά» στην πλατφόρμα των φαρμακοποιών

Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα που δίνει η Πειραιώς, καλώντας μας να δούμε το αποτέλεσμα που προκύπτει, αν εφαρμόσουμε την ίδια μέθοδο στη… σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ιδού: