Εκτός από τις αποκαλυπτικές καταθέσεις, του καλά «διαβασμένου» Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική επιτροπή, συχνό φαινόμενο είναι οι «αδιάβαστες» ερωτήσεις και παρατηρήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ομάδα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι περνάει δύσκολα στην Προανακριτική Επιτροπή με τα όσα ακούγονται για τις πιθανές σοβαρές αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑΝίκου Παππά κατά τους χειρισμούς του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Το νέο «επεισόδιο» όπως μαθαίνουμε διαδραματίστηκε ανάμεσα στην Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη από την ΝΔ.


Η κ. Τζάκρη που δεν φημίζετε για την ψυχραιμία της... εκτέθηκε ανεπανόρθωτα προσπαθώντας να παρασύρει τον Χρήστο Καλογρίτσα να συμφωνήσει με τον ψευδή ισχυρισμό της, ότι δήθεν η εταιρία του «Τοξότης» δεν είχε στείλει το 2018 στο διαιτητικό δικαστήριο στην Ελβετία επιστολή με την οποία κατήγγειλε ως εικονική τη σύμβαση με την λιβανέζικη Al Ghandi, «ποντάροντας» έτσι στο να τον καταστήσει αναξιόπιστο και εν τέλει να τον παγιδέψει!

Δυστυχώς όμως για την ίδια έπεσε στα αδιάβαστα λεγόμενα της και στα δίχτυα του «άγρυπνου» βουλευτή της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος παρενέβη, αμέσως στην τοποθέτησή της, παραθέτοντας τα αληθινά δεδομένα αλλά και επιπροσθέτως την εγκάλεσε για «συνειδητή απόπειρα παραπλάνησης μάρτυρα και ψευδή παράθεση δεδομένων».


-Λ. Τσαβδαρίδης : Κύριε Πρόεδρε, η κυρία Τζάκρη ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν καμία βάση αλήθειας, προσπαθώντας συνειδητά να παγιδέψει τον μάρτυρα.

Διότι από τα πρακτικά του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ελβετίας προκύπτει ακριβώς το αντίθετο από ότι αυτή ισχυρίζεται.

- Θ. Τζάκρη : Όταν έρθει η σειρά σας κύριε Τσαβδαρίδη πείτε ό,τι θέλετε. Τώρα μιλάω εγώ!

- Λ. Τσαβδαρίδης : Το ό,τι μιλάτε εσείς δεν σημαίνει ότι μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε κυρία Τζάκρη, χωρίς αντίλογο, ειδικά όταν λέτε εμφανή ψέματα.


Η «τάπα» του κ. Τσαβδαρίδη, φυσικά προκάλεσε εκνευρισμό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη και στους συναδέλφους της.