Ενημερωτική εκπομπή με την Κέλλυ Κοντογεώργη
Ενημερωτική εκπομπή με την Κέλλυ Κοντογεώργη Κέλλυ Κοντογεώργη
mpakogiannis_mega2
Παραπολιτικά

Μπακογιάννης: Θα είμαι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων (Βίντεο)

Έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το υλοποιούμε βήμα -βήμα

Ξανά υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων θα κατέβει ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως προανήγγειλε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Είμαι ερωτευμένος με την αυτοδιοίκηση», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στην εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» στο «MEGA».

«Εγώ θα είμαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, θα διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των Αθηναίων για άλλη μια φορά», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο είχε πει ότι η Αθήνα θέλει τουλάχιστον δύο θητείες.

«Έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το υλοποιούμε βήμα -βήμα. Πιστεύω ότι σε 2,5 χρόνια οι Αθηναίοι θα έχουν δει αυτό το πρόγραμμα να παίρνει σάρκα και οστά και θέλω να το τελειώσω», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Είμαι στην αυτοδιοίκηση εδώ και 10-11 χρόνια και παραμένω ερωτευμένος με την αυτοδιοίκηση, για τρεις βασικούς λόγους. 1ον, στην αυτοδιοίκηση μετράει το αποτέλεσμα, 2ον, στην αυτοδιοίκηση μπορείς να υπερβαίνεις κόμματα, ιδεολογίες, ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορείς να κάνεις κοινωνικές συμμαχίες και εμένα αυτό μου πάει και 3ον, η αυτοδιοίκηση είναι μέσα στην πραγματική ζωή, δίπλα στον άνθρωπο», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Για το ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής στην κεντρική πολιτική σκηνή βάσει του «μοντέλου Μακρόν», τόνισε ότι «η πολιτική δεν ασκείται ούτε σε θερμοκήπια, ούτε σε εργαστήρια. Οφείλει να υπακούει στους νόμους των κοινωνικών αναγκών και των κοινωνικών “θέλω”».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε την τύχη να έχουμε μια πολύ ισχυρή κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, η οποία έχει πάρα πολλά ακόμα να δώσει σ’ αυτή τη χώρα. Νομίζω ότι όλοι μας, ακόμα και όσοι δεν την έχουν ψηφίσει, θέλουν να πετύχει αυτή η κυβέρνηση», σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε το βίντεο: