Η κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ και τα τραγελαφικά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο ακυρώνουν κάθε επιχείρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ζητήματα που αγγίζουν τον δημόσιο βίο της χώρας.

Πάρτε για παράδειγμα την κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στο ΚΙΝ.ΑΛ. για τη σύνθεση του νέου ΑΣΕΠ. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μεγάλη γελοιότητα να μιλούν για προσπάθεια ελέγχου των θεσμών εκείνοι που κατέστησαν την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου «μετακλητή» σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα.

Για να μη θυμηθούμε ότι επί ημερών τους οι κανονικοί μετακλητοί έσπασαν κάθε ρεκόρ. Τα «πυρά» του ΣΥΡΙΖA συγκέντρωσε η επιλογή του Παναγιώτη Καρκατσούλη για το ΑΣΕΠ, αν και δεν θα έπρεπε. Ο αποδεδειγμένα ακομμάτιστος χαρακτήρας του, οι παρεμβάσεις μιας ζωής για τη Δημόσια Διοίκηση και το γεγονός πως δεν αποτελεί καν συμπαθούντα ή μέλος της Ν.Δ. αποδεικνύουν πως επρόκειτο για μια αντικειμενική και όχι κομματική επιλογή. Ομως στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε τέτοια σύγχυση ώστε ο καθένας λέει πλέον ό,τι θέλει.