Bγήκε κι ο Κατρούγκαλος να κάνει υψηλή κριτική στον Δένδια για την απουσία της Ελλάδας από τον νέο γύρο της διαδικασίας του Βερολίνου για τη Λιβύη.

Ποιος; Ο Κατρούγκαλος. Ο μοναδικός Έλληνας υπουργός Εξωτερικών που μίλησε για ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο! Λες και έχουμε εξασφαλίσει τα δικά μας και μας απομένει να ασχοληθούμε και με αυτά των γειτόνων.

Προφανώς και δεν πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, αλλά το να τοποθετείται ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτό τον τρόπο σε περίοδο ελληνοτουρκικής έντασης και σε μια στιγμή κατά την οποία η ελληνική διπλωματία είναι η πλέον δραστήρια και αποτελεσματική εδώ και δεκαετίες (και μάλιστα κατά κοινή ομολογία), είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Γι' αυτό και η αντιπολιτευτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ούτε τους θυρωρούς της Κουμουνδούρου, όπως καταδεικνύουν τα ευρήματα των τελευταίων μετρήσεων.

Υ.Γ.: Αλήθεια, αφού είχε τόση ευαισθησία ο Κατρούγκαλος γιατί δεν επέδειξε αντίστοιχο δυναμισμό με τον Δένδια όσον αφορά την προβολή των ελληνικών θέσεων στη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας;