Τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι του είχε χθες το απόγευμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «thestival», ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου.

Παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με το «thestival», παρά την αρχική εκτίμηση πως ο τραυματισμός του κ. Ψωμιάδη ήταν σοβαρός, οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα»

Για την περιπέτειά του μίλησε ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης, αναφέροντας ότι έχει σπάσει τρία πλευρά και το ζυγωματικό του.

«Χθες γύρω στις 19:00 οδηγούσα με τη μηχανή μου στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του Δημαρχείου, όταν ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μπροστά μου έκοψε για να παρκάρει σε θέση που μόλις είχε αδειάσει. Όμως αυτό έγινε τόσο απότομα που δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω στο αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ξαφνικό και απότομο ήταν. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα», είπε o κ. Ψωμιάδης.

«Ευτυχώς, το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και με μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι γιατροί μου είπαν ότι έσπασα τρία πλευρά και το ζυγωματικό μου. Σήμερα θα κάνω αξονική να δούμε ποσό σοβαρά είναι όλα αυτά. Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου. Αυτό βοήθησε πολύ. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν το φορούσα. Θα πρέπει να κάνω υπομονή ένα μήνα τουλάχιστον. Πονάω πολύ όμως…», πρόσθεσε ο πρώην περιφερειάρχης.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.