Πολλοί βουλευτές, και μάλιστα από τους λεγόμενους Adonistas, διαφωνούν κάθετα με τη στρατηγική του Άδωνι Γεωργιάδη να αποδίδει εύσημα στους ΣΥΡΙΖΑίους και δη στον κάθε Καρανίκα ή πρόσφατα στον Λευτέρη Κρέτσο, που ως γνωστόν έβαλε το χέρι του στο «τηλεοπτικό πραξικόπημα» του 2016.

Με επωδό «Τον Άδωνι τον αγαπάμε, όμως διαφωνούμε κάθετα», ουκ ολίγοι βάζουν όρια στη... «συριζολατρεία», όπως ευφυώς κάποιοι την ανέφεραν.

Για όσους δεν θυμούνται ο κ. Γεωγιάδης είχε δηλώσει για τον Νίκο Καρανίκα: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα! Έχουμε διαφορές, έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο στην περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: η παρουσία του ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό, τον τιμά», κατέληξε.

Ενώ για τον κ. Κρέτσο είχε πει πως «επειδή εμένα μ’ αρέσει να προβάλλω τη συνέχεια του κράτους, την καλή συνεργασία και όχι μόνο τη σύγκρουση, να πω ότι επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ένας νόμος για την προσέλκυση τουριστικών παραγωγών.

Έφτιαξαν έναν νόμο με τον κ. Κρέτσο που έδινε κάποια κίνητρα. Αυτά χρειάστηκαν και επέκταση και βελτίωση και το κάναμε με τον κ. Πιερρακάκη, αλλάξαμε τον νόμο με τον Κυριάκο και αυξήσαμε το rebate στο 40%», έχει πει, μεταξύ πολλών άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.