Μη νομίζετε ότι, επειδή οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα δεν πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες, όπως έλεγαν κάποιοι (εμείς σας λέγαμε ότι δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο), αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα για τις επιδόσεις των στελεχών του.

Ούτε βεβαίως ότι έκανε πίσω όσον αφορά ορισμένα πρόσωπα εκτός Βουλής που σκέφτεται να αξιοποιήσει.

Για παράδειγμα, δεν είναι μυστικό ότι τρέφει μεγάλη ικανοποίηση για τον Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά και για το γεγονός ότι στην υψηλή δημοφιλία του Βασίλη Κικίλια αποτυπώνεται η ψήφος εμπιστοσύνης των Ελλήνων στο κομμάτι της διαχείρισης της πανδημίας, καθώς και η αποδοκιμασία της επιχειρηματολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη ένα ενδιαφέρον μέτωπο είναι αυτό της Αριστοτελίας Πελώνη, όπου είναι κοινό μυστικό πως εδώ και καιρό αναζητείται ένα πρόσωπο για να σταθεί δίπλα ή και... μπροστά της σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που έρχεται σε όλα τα επίπεδα, με φόντο τη μετα-COVID εποχή.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ανεξάρτητο από τον χρόνο που θα επιλέξει ο πρωθυπουργός για να προχωρήσει σε δομικών χαρακτηριστικών ανασχηματισμό, ενώ είναι βέβαιο πως η δημοσιογράφος θα παραμείνει σε πόστο-κλειδί στην επικοινωνία του Μεγάρου Μαξίμου.