Την αγάπη της για τα σκυλάκια και την ιδιαίτερη ευαισθησία της για τους «καλύτερους φίλους του ανθρώπου» έδειξε για ακόμη μια φορά η Έλενα Ράπτη.

Η γοητευτική Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μάλιστα είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, που επικροτήθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.



Η κ. Ράπτη ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή της ένα βαριά άρρωστο σκυλάκι, το οποίο κατάφερε να επιβιώσει, με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, φροντίδα και αγάπη.

«Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου»

Η «γαλάζια» βουλευτής πόσταρε φωτογραφία του μικρού της φίλου, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω συγκινητικό σχόλιο: «Πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή μου αυτό το πλασματάκι. Δυστυχώς έφτασε σε μένα πολύ βαριά άρρωστο με παρβοεντερίτιδα (για όσους δεν γνωρίζουν: αιμορραγική διάρροια με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας). Έδωσε μάχη με ισχυρά φάρμακα, μεταγγίσεις αίματος και αλβουμινών. Εκεί που νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, εκεί ο μικρός μας ήρωας άρχισε να παίρνει τα πάνω του και με τη σωστή αγωγή, με φροντίδα και αγάπη δυνάμωσε και κρατήθηκε στη ζωή! Καθημερινά με πλημμυρίζει αγάπη αποδεικνύοντας ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Κι εγώ προσπαθώ παρά τις υποχρεώσεις να ανταποκρίνομαι σε όλες τις ανάγκες του».
















Στο παρελθόν η κ. Ράπτη είχε μοιραστεί και πάλι μέσω Instagram στιγμές παιχνιδιού και αγκαλιάς με ελληνικό ποιμενικό φίλου της.