Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο φυγόποινος καταδικασθείς στην δίκη της «Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Νωρίς το μεσημέρι, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ενώπιον του Εισαγγελέα, μετά την ανακάλυψη του κρησφύγετου από τις Αρχές, στο οποίοι κρύβονταν προκειμένου να μην συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές.

Ο επί σειρά μηνών φυγόποινος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της ποινής των 13 ετών και 3 μηνών που του επιβλήθηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, είχε σήμερα το πρώτο τετ- α- τετ με την δικαιοσύνη, αλλά και με τον φωτογραφικό φακό, από την στιγμή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του.

  καταδικασμένος ως μέλος της διευθυντικής ομάδας του ναζιστικού μορφώματος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, όπου θα εκτίσει την ποινή του. Στη σημερινή πάντως εμφάνισή του ο Χρήστος Παππάς, δεν έχασε το βλοσυρότητα στο βλέμμα του. Ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε ωστόσο και το γεγονός ότι εμφανίστηκε με αρκετά παραπανίσια κιλά. Πολλοί εκτιμούν ότι ίσως τα κιλά να προέκυψαν από το γεγονός ότι βρίσκονταν κλεισμένος σε ένα σπίτι, χωρίς να μπορεί να κινηθεί έξω. Κάποιοι ωστόσο δεν αποκλείουν τα κιλά να ήταν και ένα μέρος του… καμουφλάζ του προκειμένου να μην γίνεται άμεσα αντιληπτός σε περίπτωση που θα έπρεπε να μετακινηθεί.

Με το χαρακτηριστικό του μουστάκι και το παγωμένο βλέμμα ο Χρήστος Παππάς, επανήλθε στην πραγματικότητα….