Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και επιχειρηματίας, Μάριος Γεωργιάδης και η σύντροφός του Ρία Τσούμα, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης έκαναν τον πολιτικό τους γάμο λίγο πριν από το baby boom.
737959

Τον πολιτικό γάμο του γιου του Βασίλη Λεβέντη, τέλεσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και προσωπικός φίλος του ζευγαριού, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
737946

Πριν λίγες ημέρες ο Μάριος Γεωργιάδης μίλησε στο Secret δηλώνοντας πανευτυχής και αναμένοντας να κρατήσει τον γιο του στην αγκαλιά του: «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου στην αγκαλιά μου. Έχω ήδη δύο παιδιά, την Αναστασία – Μαρίνα, που είναι 13 ετών, και τον Στέλιο -Βασίλη, που είναι 10 ετών, και περιμένουν πώς και πώς το αδελφάκι τους».
737949

Όσο για το όνομα του μωρού τους όπως δήλωσε στο «S» θα είναι Βασίλειος: «Το όνομα του παιδιού με το καλό όταν γεννηθεί έχουμε αποφασίσει να είναι Βασίλειος και μάλιστα θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αφού έτσι λένε και τον πατέρα μου και τον πεθερό μου. Το παιδί, πρώτα ο Θεός, θα το βαπτίσουμε το επόμενο καλοκαίρι στην Παναγιά της Τήνου».

737953