Τη χειρότερη δυνατή εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη.

Ο νεαρός βουλευτής, θέλοντας ατυχώς να κάνει συγκρίσεις με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ:

«Η Βαρυμπόμπη καίγεται και μια ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadair καρφωμένα για ώρες στη Σκύρο και ο Συνολάκης εξαφανισμένος με Silver Alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στη Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch».

Η χυδαία και χαιρέκακη ανάρτηση Μαμουλάκη προκάλεσε έναν ορυμαγδό αντιδράσεων και σχολίων, που ανάγκασε τον αμετροεπή βουλευτή να την κατεβάσει.

Η ουσία, ωστόσο, παραμένει πως ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, την ώρα που οι πυροσβέστες έδιναν την μάχη με τις φλόγες, έσπευδε να ειρωνευτεί και να κάνει πλακίτσα. Δυστυχώς για αυτόν, το σβήσιμο της ανάρτησης, δεν μπορεί να σβήσει το μίσος και την κακία που έβγαλε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τη χώρα του.

H ανάρτηση του κ. Μαμουλάκη:
anartisi