Οι ρομαντικές φωτογραφίες που ανέβαζε ο Ευ. Τσακαλώτος με τη νέα του σύντροφο, Ο. Νάσση, από τις Κυκλάδες τις ημέρες που καιγόταν ο τόπος δεν άρεσαν ούτε στα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, στον λογαριασμό της κ. Νάσση στο Facebook έγιναν και επικριτικά σχόλια, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες της με τον Ευ. Τσακαλώτο να κατέβουν στη συνέχεια.

Συνεπώς, ας μην προσπαθούν οι «φίλοι» του κ. Τσακαλώτου να τον αθωώσουν από αυτή την επικοινωνιακή γκάφα, υποστηρίζοντας με ελαφρότητα «από πότε έγινε πρωθυπουργός για να ασχολούνται μαζί του επειδή κάνει διακοπές;». Και αυτό όταν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και χρόνια συμπεριφέρονται ως τιμωροί και δικαστές των πολιτικών τους αντιπάλων, κράζοντάς τους με το παραμικρό. Ακόμη και όταν ένας υπουργός της Ν.Δ. ή του ΠΑΣΟΚ έτρωγε σε μια ταβέρνα, οι «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν απέξω να στήσουν σκηνικό έντασης με αποδοκιμασίες και ροχάλες.

Λοιπόν, ας απολαμβάνει ο κ. Τσακαλώτος τις διακοπές του και ας χαίρεται τον έρωτά του, αλλά τουλάχιστον να μάθει στους συντρόφους του να μην «κρεμάνε» με ευκολία στα μανταλάκια όλους τους άλλους