Σχεδιο_χωρις_τιτλο__94_
Παραπολιτικά

Ξεσπά η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά: Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη και το άγχος μιας οικογένειας

Η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας απαντά σε χρήστη που χαρακτήρισε «ευχάριστο γεγονός» την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Την οργή αλλά και την θλίψη της απέναντι σε όσους έσπευσαν να βγάλουν χολή, με αφορμή το καρδιακό ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, εξέφρασε η κόρη του υφυπουργού, Ιωάννα. 

Η 20χρονη φοιτήτρια της Νομικής με ένα σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε σε χρήστη του facebook που χαρακτήρισε «ευχάριστο γεγονός» την περιπέτεια υγεία του πατέρα της, αναφέροντας: «Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας».

Η Ιωάννα Χαρδαλιά με ένα συγκροτημένο μήνυμα απάντησε με ψυχραιμία στον άγνωστο προς εκείνη χρήστη που σχολίασε πικρόχολα την κατάσταση υγείας του υφυπουργού, μεταφέροντας την αγωνία και το άγχος μιας ολόκληρης οικογένειας για τον άνθρωπό της, που περνά δύσκολες στιγμές. Κλείνει μάλιστα το σχόλιό της, υπογράφοντας ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή:

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ'όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».
κορη_χαρδαλια