Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα ότι ο Παύλος Πολάκης έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, ο πρώην αναπληρώτης υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε με μια μακροσκελή ανάρτηση τον εμβολιασμό του

Ο βουλευτής Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε σε ανάρτησή του τους λόγους που έκανε το εμβόλιο, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το εμβολιαστικό κέντρο, όπου του χορηγήθηκε το σκεύσαμα της pfizer. 

Σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, με τις οποίες ο βουλευτής αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, στην αποψινή του ανάρτηση ο Πολάκης δήλωσε ότι: «Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο. Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση.,ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,με την εξέλιξη της πανδημιας παγκοσμιως και στη χώρα μας».

«Υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι ΣΘΕΝΑΡΑ την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ , που η κυβέρνηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ», συμπλήρωσε  ο Παύλος Πολάκης. 


Πάντως πολλοί χρήστες του facebook έσπευσαν να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο τον εμβολιασμό του βουλευτή υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του περί πειραμάτων και την προτροπή για χορήγηση ιβερμεκτίνης. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια

πολακης2

πολακης1