Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
polakis_tsiodras
Παραπολιτικά

Ο Πολάκης επιτίθεται ξανά στον Σωτήρη Τσιόδρα: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες» - Ποια η στάση Τσίπρα για θέματα πανδημίας

«Πυρά» μέσω Facebook εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στον καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας.

Ακόμα μία «επίθεση» στον Σωτήρη Τσιόδρα, με αφορμή την επανεμφάνιση του την Τετάρτη στην ενημέρωση για την αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα, επιφύλαξε ο στενός του συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας πως ο καθηγητής «βγήκε να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη».

Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετούμενος για τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία, δήλωσε στον Αlpha ότι «δεν είμαστε, εμείς οι πολιτικοί, αρμόδιοι να πούμε, αλλά είναι, οι ειδικοί, αρμόδιοι να μας κατατοπίσουν», ο αψύς Σφακιανός με νέα ανάρτηση, εξαπολύει «πυρά» σε προσωπικό ύφος κατά του καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας.

Ειδικότερα ο Παύλος Πολάκης, που εμβολιάστηκε πριν λίγο καιρό υπό την πίεση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ , υποστηρίζει ότι ο κ. Τσιόδρας «βγήκε να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς έχει και ο ίδιος ευθύνη για τις 15.500 νεκρούς μέχρι σήμερα από κοροναϊό».

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι Σωτήρη Τσιόδρα γι’ αυτά που είπες» έγραψε χαρακτηριστικα αναφέροντας ότι ο καθηγητής κατέληξε στο νούμερο 8.400 (σ.σ. θάνατοι που, σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, γλιτώσαμε μέχρι σήμερα χάρη στον εμβολιασμό) «με μαθηματικές αλχημείες ελεεινής μορφής».

Υπενθυμίζεται πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Πολάκης δήλωνε ότι πρέπει να γίνουν εισαγωγές σε μονοκλωνικά φάρμα, αμφισβητώντας τόσο τα εμβόλια όσο και τις διαδικασίες εμβολιασμού. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι την ώρα που ζητούσε να χορηγηθούν συγκεκριμένα φάρμακα, δήλωνε από το βήμα της Βουλής πως ο ίδιος κάνει «μόνο τα δοκιμασμένα εμβόλια» και όχι τα πειραματικά, αναφερόμενος σε αυτά κατά της Covid-19.

Την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα δεν άφησαν ασχολίαστη και οι πηγές της Κουμουνδούρου, οι οποίες αμέσως μετά την ενημέρωση του καθηγητή εξέπεμψαν το εξής μήνυμα: «Μετά την πίεση του Αλέξη Τσίπρα ότι πέταξαν λευκή πετσέτα στην πανδημία που βαίνει και πάλι εκτός ελέγχου με 300 νεκρούς κάθε εβδομάδα και στον εμβολιασμό που έχει βαλτώσει στα χαμηλότερα επίπεδα της ΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης ξαναθυμήθηκε ότι υπάρχει ο κ. Τσιόδρας και οι επιστήμονες, τους οποίους αγνοεί εδώ και καιρό, σφυρίζοντας μόνος του τη λήξη της πανδημίας».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κοροναϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!

Αυτό το ξερεις καλά! Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τριτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης!! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)
Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!
Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…»