Για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα με τη στήλη, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, σε μια προσπάθεια να κλείσει διαφορά μέτωπα του παρελθόντος, όπως αναφέρει η στήλη.

Δείτε όσα γράφει το big mouth

Συνάντηση με τον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, πληροφορούμαι ότι είχε στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να κλείσει διαφορά μέτωπα του παρελθόντος. Βλέπετε η στρατηγική Καρτερού, όχι μόνο δεν βοήθησε τον τέως πρωθυπουργό, αλλά απεναντίας τον περιθωριοποίησε στο σύστημα των media. Ο Τσίπρας με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση προφανώς αναγνώρισε την παρεμβατικότητα του αρθρογράφου των «Νέων» και σχολιαστή του κεντρικού δελτίου στο Mega. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι σχετικά δύσκολο να πληροφορηθεί κανείς το περιεχόμενο της κουβέντας των δυο ανδρών.

Ωστόσο εν προκειμένω ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η επαφή αυτή κάθε αυτή, απ’ όλα τα υπόλοιπα. Το γεγονός ότι ο Τσίπρας συναντά και συζητά (πλέον) με κανονικούς δημοσιογράφους που αρνήθηκαν να υποκλιθούν στο μεγαλείο του, παρά τις πιέσεις και την δημόσια διαπόμπευση που δέχθηκαν τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο. Προφανώς για ένα πολιτικό -και δη αρχηγό κόμματος- δεν είναι ποτέ αργά να αναγνωρίσει τα λάθη του. Άλλωστε ο συγκεκριμένος τα πλήρωσε και εξακολουθεί να τα πληρώνει.