Για μια ακόμη φορά μία χούφτα επαγγελματιών διαδηλωτών με μπροστάρη τον γνωστό Πέτρο Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ προχώρησαν σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εσωτερικών για το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

Την «πολυπληθή» συγκέντρωση συμπλήρωσαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός για να «στηρίξουν» τις μόλις 10 αλλοδαπές καθαρίστριες που έδωσαν επίσης το «παρών». Το επικοινωνιακό σόου που έστησε η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως άλλωστε συνηθίζει, θύμιζε περισσότερο κακόγουστη ταινία άνευ περιεχομένου.

Εξάλλου οι απαντήσεις για τις σχολικές καθαρίστριες έχουν δοθεί προ καιρού από το υπουργείο Εσωτερικών και τον Μάκη Βορίδη καθώς πριν λίγες εβδομάδες συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από καθαρίστριες και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο γραφείο του για το συγκεκριμένο θέμα με την κατάληξη της συνάντησης να είναι οι θερμές ευχαριστίες των καθαριστριών προς τον υπουργό αλλά και το αίτημα τους για μερικές φιλικές φωτογραφίες, επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα συνεννόησης που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Φαίνεται πάντως ότι η Δευτέρα είναι μια μέρα χωρίς πολλές υποχρεώσεις για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών αυτόκλητων υπερασπιστών του δικαίου και των αδυνάμων και το κέντρο είναι ιδανικό για μια βόλτα για καφέ έξω από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας…