έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της έπαρσης της σημαίας σήμερα το πρωί στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου
Μάλιστα, ο σκύλος στάθηκε στη μέση της τελετής και γάβγιζε ασταμάτητα. Παρά τις προσπάθειες των αρμόδιων, αρνούνταν πεισματικά να αποχωρήσει.
Ανάμεσα στους ένστολους
Όσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν πάνω στον Λευκό Πύργο για την έπαρση της σημαίας, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον δήμαρχοΘεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη, ο σκύλος γάβγιζε σε όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και περπατούσεανάμεσα στους ένστολους.
Την ώρα που η πρόεδρος αποχωρούσε μάλιστα, πέρασε δίπλα στον σκύλο, ο οποίος γάβγισε ξανά, σαν να τη χαιρετούσε.