Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
mitsotakis-meimarakis_xatzivasileiou
Παραπολιτικά

Συνέδριο ΝΔ: Ο ρόλος «κλειδί» του Χατζηβασιλείου και η συνεννόηση Κυριάκου - Μεϊμαράκη

Όπως αποκάλυψε η στήλη πριν από μέρες, το συνέδριο θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του ∆εκεµβρίου στον χώρο του Metropolitan Expo

O βουλευτής Σερρών της Ν.∆. και τακτικό µέλος των πρωθυπουργικών αποστολών στο εξωτερικό, Τάσος Χατζηβασιλείου , έχει επιφoρτιστεί µε την αποστολή των προσκλήσεων και γενικώς µε το σύνολο των διαδικασιών σχετικά µε την παρουσία υψηλών προσκεκληµένων, µε διεθνές κύρος, στο προσεχές Συνέδριο της Ν.∆., το οποίο, όπως αποκάλυψε η στήλη πριν από μέρες, θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του ∆εκεµβρίου στον χώρο του Metropolitan Expo.

Όπως µαθαίνουµε, την τιµητική της -ως είθισται σε αυτές τις περιστάσεις- θα έχουν η ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος και οι εκπρόσωποι της Κοµισιόν, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και ονόµατα-εκπλήξεις, λεπτοµέρειες για τα οποία θα µάθουµε και θα µάθετε λίαν συντόµως... Φυσικά, η λίστα έχει συσταθεί µε την εποπτεία τόσο του Κυριάκου όσο και του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου και επικεφαλής των «γαλάζιων» ευρωβουλευτών, Βαγγέλη Μεϊµαράκη.