Τη δική του σπόντα για τη Ραλλία Χρηστίδου και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διέδιδαν προ ημερών fake news εναντίον του, άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Ήπειρο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα αναπαράγοντας την ψευδή είδηση που είχε κυκλοφορήσει ότι δήθεν ο πρωθυπουργός έκανε διήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα. Η «είδηση» συνοδευόταν και από μία φωτογραφία με τον Γιώργο Αμυρά, που όμως ήταν από το 2019!




«Χωρίς καν να έχω έρθει»

«Ο χώρος της Περιφέρειας, αγαπητέ Αλέκο, αρχίζει να μου γίνεται εξαιρετικά οικείος. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι η οικειότητα μου με την Ήπειρο είναι τέτοια που φαντάζονται και επισκέψεις μου στην Ήπειρο χωρίς καν να έχω έρθει εδώ και να πίνω τσίπουρα ή ουίσκι με τον κ. Αμυρά, ενδεχομένως στο δικό τους φαντασιακό κόσμο των fake news», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου.

«Σήμερα όμως δεν μιλάμε για fake news, μιλάμε για πραγματικά έργα τα οποία υλοποιούνται και τα οποία αλλάζουν ουσιαστικά την όψη της Ηπείρου», πρόσθεσε με νόημα.