Για τις τελευταίες εξελίξεις στο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr, σημειώνοντας ότι σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης θα έχει συνάντηση για το θέμα με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Όπως γράφει το big mouthο Γιώργος Καραγιάννης είναι ο άνθρωπος που έχει εξουσιοδοτηθεί από το πρωθυπουργό για να παρακολουθεί το θέμα, ενώ ο λόγος που κατεβαίνει ο υφυπουργός στην Κρήτη έχει να κάνει με μια άκρως θετική εξέλιξη, που σχετίζεται με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε σχέση με τα περιβαλλοντολογικά του έργου.

Σύμφωνα με την στήλη η εντολή Μητσοτάκη είναι να «τρέξουν» όλα γρήγορα, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

Τι γράφει το big mouth

Στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο γραφείο του συντρόφου Σταύρου Αρναουτάκη, θα βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο άνθρωπος που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον πρόεδρο Κυριάκο, να παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Ο λόγος της παρουσίας του υφυπουργού έχει να κάνει με μια άκρως θετική εξέλιξη, που σχετίζεται με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε σχέση με τα περιβαλλοντολογικά του έργου. Από τη στιγμή που ελήφθη η σχετική απόφαση, τώρα η μπάλα πηγαίνει στο γήπεδο του αρμόδιου υπουργού επί του Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, ο οποίος θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εγκρίσεις. Η εντολή Μητσοτάκη είναι να «τρέξουν» όλα γρήγορα, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν. Και επειδή ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η όλη προσπάθεια να χαθεί στη… μετάφραση, αποφάσισε να αναθέσει ένα άτυπο ρόλο εποπτεύοντα στον υφυπουργό Καραγιάννη, που είναι αλήθεια ότι έχει εκπλήξει μέχρι και τον αντικαραμανλικό (με την παλιά μορφή του Καραμανλικού) περιφερειάρχη Αρναουτάκη.