Επίσκεψη στην Ιστιαία της Εύβοιας διαβάζουμε στη στήλη big mouth του powergame.gr ότι θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ερχόμενο Σάββατο, συνοδευόμενος μάλιστα από πλήθος κυβερνητικών στελεχών. 

Ο λόγος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι για να επιθεωρήσει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού και παράλληλα για να παρακολουθήσει μια πρώτη παρουσίαση του οραματικού σχεδίου ανασυγκρότησης της περιοχής που ετοιμάζει η Επιτροπή υπό τον Σταύρο Μπένο.

Όπως αναφέρει το big mouth το Μαξίμου ενημέρωσε τους συναρμόδιους υπουργούς ζητώντας να ετοιμάσουν ένα μίνι απολογισμό των όσων (ήδη) έχουν πραγματοποιηθεί. Εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, στην Ιστιαία αναμένεται να βρεθούν και φορείς του νομού, που έχουν επιφορτιστεί κι αυτοί με την σειρά τους, να υλοποιήσουν μέρος των αναγκαίων έργων. Φυσικά, τον πρώτο λόγο αναμένεται να τον έχουν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, που είναι αλήθεια ότι βρίσκεται πάνω κατά πάνω στην όλη ιστορία, αλλά και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος.