Σειρά πρωτοβουλιών, προκειμένου να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση, αναλαμβάνει το Μαξίμου, όπως αποφασίστηκε σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης big mouth του powergame.gr.

Οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν κυβερνητικές δράσεις και επισκέψεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ειδικότερα, όπως πληροφορεί η στήλη, έχει εξουσιοδοτηθεί ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, προκειμένου να ετοιμάσει ένα (νέο) πακέτο νομοσχεδίων, μέσα από τα οποία η κυβέρνηση θα καταδείξει την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει σε τομές όπου αυτές κρίνονται αναγκαίες.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth 

Σειρά κυβερνητικών δράσεων και επισκέψεις από τον Μητσοτάκη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Μαξίμου για την εβδομάδα που ξεκινά. Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου αποφασίστηκε να υπάρξει αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα, με την ανάληψη σειράς πρωτοβουλιών, ικανών να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνω ότι έχει εξουσιοδοτηθεί ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, προκειμένου να ετοιμάσει ένα (νέο) πακέτο νομοσχεδίων, μέσα από τα οποία η κυβέρνηση θα καταδείξει την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει σε τομές όπου αυτές κρίνονται αναγκαίες. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη ο υπουργός Άκης έχει ζητήσει την αποστολή προτάσεων από τους υπουργούς.