Για επένδυση ύψους 1,1 δισ. ευρώ, που έχει αποφασίσει να κάνει στη Ζάκυνθο ιδιώτης επενδυτής από το Κατάρ, ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα έργο που ξεπερνά κάθε προσδοκία, το οποίο σχεδιάζεται από έναν εκ των κορυφαίων αρχιτεκτονικών γραφείων στον κόσμο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η στήλη κάποιοι έχουν ξεκινήσει το (γνωστό) αντάρτικο, που πάντα καταλήγει σε ένα σχετικά γνωστό παρανομαστή. Έτσι οι πληροφορίς του big mouth αναφέρουν ότι ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, θα ασχοληθεί (και μάλιστα προσωπικά) με την επένδυση στην Ζάκυνθο, την οποία θέλουν και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

Τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει κάμποσες φορές τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, (βλέπετε είναι δύσκολο να τον «χάσεις» τόσες φορές που βγαίνει στα media), να μιλάει για τις επιδόσεις στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, αλλά και τα πολλά αναπτυξιακά έργα που έχουν δρομολογηθεί επί των ημερών της κυβέρνησης του Κυριάκου. Ενδεχομένως να είναι από τις φορές που ο αντιπρόεδρος Άδωνις λέει λιγότερα από όσα στην πραγματικότητα έχουν γίνει. Παρά ταύτα, έχουν μείνει και κάτι εξαιρέσεις που εξακολουθούν να θυμίζουν την Ελλάδα των «ΑΝΤΙ». Μία από αυτές σχετίζεται με την επένδυση ύψους 1,1 δισ. ευρώ, που έχει αποφασίσει να κάνει στη Ζάκυνθο ιδιώτης επενδυτής από το Κατάρ. Πρόκειται για ένα έργο που ξεπερνά κάθε προσδοκία, το οποίο σχεδιάζεται από έναν εκ των κορυφαίων αρχιτεκτονικών γραφείων στον κόσμο.

Και δεν μιλάμε για την παλιά επένδυση των Καταριανών, αλλά για ένα εντελώς φρέσκο project, που είναι προσανατολισμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού. Παρά το γεγονός ότι ο επενδυτής είναι έτοιμος να «φέρει» τα ωραία λεφτάκια του, κάποιοι έχουν ξεκινήσει το (γνωστό) αντάρτικο, που πάντα καταλήγει σε ένα σχετικά γνωστό παρανομαστή. Επειδή ο υπουργός Άδωνις μετά το ξεμπλοκάρισμα του Ελληνικού έχει πάρει φόρα, από διαφόρους εκφράζεται η εκτίμηση ότι θα ασχοληθεί (και μάλιστα προσωπικά) με την επένδυση στην Ζάκυνθο. Άλλωστε εκτός από τους ακτιβιστές τύπου Πολάκη, το συγκεκριμένο έργο το θέλουν και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.