Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
tsipras_7
Παραπολιτικά

Η εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις που γύρισε μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ και η αγωνία του Αλέξη Τσίπρα

H συζήτηση δεν βγάζει λαβράκι

Καθημερινά ενημερώνεται ο Αλέξης Τσίπρας  για τα τεκταινόμενα στην εξεταστική επιτροπή για τις δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ, αλλά σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr αυτά που ακούει δεν του αρέσουν καθόλου, καθώς η συζήτηση δεν βγάζει λαβράκι. 

Όπως αναφέρει η στήλη στην Κουμουνδούρου βρέθηκαν να ψάχνονται για τις… Vox Pop και τα άλλα φαντάσματα της εποχής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ούτε από δημοσιότητα πάει καλά το πράγμα, σύμφωνα πάντα με το big mouth, αλλά οι στενοί του συνεργάτες του εξηγούν ότι φταίνε γι αυτό τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάποιοι πιο μακρινοί Συριζαίοι συνειδητοποιούν την αποτυχία του εγχειρήματος, αλλά δεν τολμούν να τη διατυπώσουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το big mouth

Καθημερινά, μαθαίνω, ενημερώνεται ο πρόεδρος Αλέξης για τα τεκταινόμενα στην εξεταστική επιτροπή για τις δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ. Και αυτά που ακούει δεν του αρέσουν καθόλου. Η συζήτηση δεν βγάζει λαβράκι, αντίθετα στην Κουμουνδούρου βρέθηκαν να ψάχνονται για τις… Vox Pop και τα άλλα φαντάσματα της εποχής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ούτε από δημοσιότητα πάει καλά το πράγμα, αλλά οι στενοί του συνεργάτες του εξηγούν ότι φταίνε γι αυτό τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάποιοι πιο μακρινοί Συριζαίοι συνειδητοποιούν την αποτυχία του εγχειρήματος, αλλά δεν τολμούν να τη διατυπώσουν. Μάλιστα, ορισμένοι τον είχαν προειδοποιήσει ότι με τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς η ΝΔ θα επέβαλε την ατζέντα της. Κανείς δεν έδωσε τότε σημασία, όλοι ήταν καβάλα στο άλογο… Τώρα, ό,τι έγινε, έγινε. Και αυτό που μένει είναι ένας ηρωικός επίλογος με την ομιλία του προέδρου Αλέξη όταν έρθει η ώρα των πορισμάτων.