Για τη δαιμονοποίηση των εταιρειών δημοσκοπήσεων και τη συκοφαντία των δημοσιογράφων, που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει η στήλη big mouth του powergame, σημειώνοντας ότι όταν η αλήθεια δεν είναι προς το συμφέρον του ΣΥΡΙΖΑ τόσο το χειρότερο για την αλήθεια. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η στήλη προ ημερών ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε αρνητής των δημοσκοπήσεων, καθώς όπως εξήγησε δημοσίως στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεν τις εμπιστεύεται γιατί θεωρεί πως δεν καταγράφουν με αξιόπιστο τρόπο τις προθέσεις της κοινής γνώμης. Την αναφορά του αυτή φρόντισε να την συνδυάσει με σκωπτικά χαχανητά και εναντίον των δημοσιογράφων, θέλοντας να ντοπάρει το ακροατήριο του για να συνεχίσει στα σόσιαλ μίντια να τους επιτίθεται αδιακρίτως.

Και συνεχίζει το big mouth αναφέροντας ότι ενώ από τη ΔΕΘ ο Τσίπρας έστησε ξανά ένα δυσφημιστικό μοτίβο εναντίον των δημοσιογράφων και των δημοσκόπων ήρθε και του το γκρέμισε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης – αν δεν κάνω λάθος- με μια συνέντευξη του στο Kontra channel, δεν απέδωσε την κακή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο που τάχα μου δέχεται από τα ΜΜΕ ή την υπονόμευση από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, αλλά στην αδυναμία της ηγεσίας του κόμματος να διεγείρει τις κοινωνικές μάζες που πλήττονται από την πολιτική της ΝΔ. «Αντιπολίτευση με λόγια δεν γίνεται. Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει αν υπάρξει μόνο λαϊκή κινητοποίηση» ανέφερε ο Ν. Φίλης, εκφράζοντας ανοιχτά τον προβληματισμό του επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα δεν το έχει πετύχει…