Στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκκαρη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζουν τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή.

Μια ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η συγκίνηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου όταν απένειμε το βραβείο στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε την κορυφαία ομάδα της χρονιάς, η οποία ήταν η Εθνική πόλο των ανδρών για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο και άθελα της έκλεψε την παράσταση, αφού η συγκίνησή της ενθυμούμενη τις δηλώσεις του αρχηγού Γιάννη Φουντούλη για τις πυρκαγιές του Αυγούστου ήταν έντονη, με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
5469808__1_
«Και οι τρεις ομάδες μας έκαναν υπερήφανους, αυτά όμως τα παιδιά που έτυχε να παρακολουθήσω αγώνα με τον αγώνα. Είχα ένα προαίσθημα, φαινόντουσαν, πήγαιναν καλά σε όλη την πορεία και θριάμβευσαν. Αυτό όμως που με συγκίνησε διπλά και με έκανε διπλά περήφανη, είναι το ήθος τους» είπε αρχικά και προσέθεσε βουρκωμένη: «Γιατί όταν ο αρχηγός τους εκείνο το βράδυ είπε, αν θυμάμαι καλά, ότι ντρέπονται για την χαρά τους (που κατέκτησαν το μετάλλιο εν μέσω πυρκαγιών στη χώρα) ομολογώ ότι τότε έκλαψα για τα παιδιά αυτά. Και είμαι διπλά συγκινημένη για την βράβευσή τους» είπε.
5469810

Δείτε το βίντεο