Περονόσπορος έχει πέσει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κοροναϊός «χτυπάει» τον έναν μετά τον άλλο τους συνεργάτες του Σπήλιου Λιβανού, αλλά και την οικογένειά του. Αρχικά όπως θυμάστε ο ιός είχε χτυπήσει τον ίδιο τον υπουργό, δύο ημέρες πριν από την τρίτη δόση του εμβολίου.

Στη συνέχεια, σχεδόν ταυτόχρονα, ασθένησε η γυναίκα και η μια κόρη του. Μετά από λίγες ημέρες νόσησαν συνεργάτες του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου. Και ακολούθησαν οι συνεργάτες του Σπήλιου Λιβανού στο Πολιτικό του Γραφείο, Νίκος Καραπάνος και Παυσανίας Αγρέβης, καθώς και η ιδιαιτέρα του, Αφροδίτη Γραμμένου. Με αποκορύφωμα τον γιό του Διονύση και την άλλη κόρη του, Δανάη.

Σημειώνεται ότι όλοι, ακόμα και τα παιδιά του κ. Λιβανού, είναι εμβολιασμένοι, γεγονός που δείχνει ότι η «Όμικρον» δεν αστειεύεται.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα

Μετά από όλα αυτά ο κ. Λιβανός έχει επιβάλει στον εαυτό του – όπως επιβάλλουν τα ιατρικά πρωτόκολλα – τριήμερο προληπτικό αυτοπεριορισμό, αφού είχε έλθει σε επαφή με τόσα κρούσματα.

Ήδη ο κ. Λιβανός έδωσε εντολή στο γραφείο του να μεταφέρει όλα του τα ραντεβού από την επομένη εβδομάδα.  Μιλώντας πάντως με συνεργάτες του ο ΥπΑΑΤ προτρέπει τους πάντες να εμβολιασθούν γιατί όπως λέει είναι αλλιώς να περνάς τον κοροναϊό ως κάποια απλή γρίπη και αλλιώς ως βαριά πνευμονία.