Toν προβληματισμό του Αλέξη Τσίπρα για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, μας μεταφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει η στήλη, ο αψύς Σφακιανός με τη γενικότερη στάση και συμπεριφορά του, έχει αρχίσει να ναρκοθετεί τη στρατηγική του πρώην πρωθυπουργού να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του κέντρου.

Παράλλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας εσχάτως βρίσκεται αντιμέτωπος και με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ της λήψης μέτρων απέναντι στον ξεσαλωμένο πρώην υφυπουργό υγείας.

Τι γράφει το big mouth

Μπορεί να φαντάζει ολίγον υπερβολικό, ωστόσο όπως πληροφορούμαι από αξιόπιστη συριζαίικη πηγή, για πρώτη φορά ο πρόεδρος Τσίπρας έχει αρχίσει να προβληματίζεται και μάλιστα έντονα για το πως θα κινηθεί απέναντι στο «φαινόμενο Πολάκης». Και αυτό γιατί ο αψύς Σφακιανός με τη γενικότερη στάση και συμπεριφορά του, έχει αρχίσει να ναρκοθετεί τη στρατηγική του πρώην πρωθυπουργού να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους του κέντρου. Τα όσα κάνει και λέει ο Πολάκης όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τον στρατηγικό στόχο του Τσίπρα, αλλά απεναντίας τον ναρκοθετούν σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν είναι διαχειρίσιμος πολιτικά. Η ζημιά καταγράφεται (εκτός των άλλων) και στις δημοσκοπήσεις, αφού η πλειοψηφία των κεντρογεννών ψηφοφόρων τάσσεται απέναντι στα πολιτικά καραγκιοζιλίκια του Πολάκη. Πέραν του γενικότερου κλίματος ο πρώην πρωθυπουργός εσχάτως βρίσκεται αντιμέτωπος και με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ της λήψης μέτρων απέναντι στον ξεσαλωμένο πρώην υφυπουργό υγείας.