Για την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Abacus, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως σημειώνει η στήλη, η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία, με το big mouth να επισημαίνει ότι η Abacus είναι παλιά εταιρεία, μέλος μάλιστα του ΣΕΔΕΑ, με την επικεφαλής της εταιρείας, την κ. Καράμπελα, να έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΔΕΑ. Παράλληλα, η στήλη τονίζει πως τόσο η κ. Καράμπελα όσο και ο παρουσιαστής της δημοσκόπησης κ. Κωνσταντινίδης δεν έκρυβαν μέχρι πρόσφατα τη συμπάθειά τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο τελευταίος ανήκε στο δυναμικό της Prorata, της εταιρείας που κάνει γκάλοπ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι γράφει το big mouth

Πολύ ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χτεσινή δημοσκόπηση της εταιρείας Abacus για λογαριασμό του Alpha. Μάλιστα έκανε λόγο για πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία. Βεβαίως δεν είναι έτσι, καθώς η Abacus είναι παλιά εταιρεία, μέλος μάλιστα του ΣΕΔΕΑ, με την επικεφαλής της εταιρείας, την κ. Καράμπελα, να έχει διατελέσει και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΔΕΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ασχοληθεί μέχρι τώρα με πολιτικές δημοσκοπήσεις. Είναι επίσης γνωστό στην πιάτσα ότι τόσο η κ. Καράμπελα όσο και ο παρουσιαστής της δημοσκόπησης κ. Κωνσταντινίδης δεν έκρυβαν μέχρι πρόσφατα τη συμπάθειά τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο τελευταίος ανήκε στο δυναμικό της Prorata, της εταιρείας που κάνει γκάλοπ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, πώς έγιναν τα γυρίσματα, είναι θέμα για το οποίο θα σας ενημερώσουμε προσεχώς.