Την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας που κετέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να μεταμφιεστεί σε… Πολάκη στη Βουλή.

Όπως σημειώνει η στήλη, κατά τη διάρκεια της τριήμερης συζήτησης θα φέρει μπόλικη λάσπη, πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ανακόψει τη δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφουν στο σύνολο τους οι έρευνες.

«Ωστόσο, αυτό που δυσκολεύεται να δεχτεί ο αρχηγός Αλέξης, είναι ότι μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της κεντροαριστεράς. Αυτό σημαίνει πως, ό,τι κι αν κάνει, απλώς θα βλέπει την πλάτη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Όχι γιατί είναι κάτι φοβερό σε επίπεδο ηγέτη, αλλά επειδή απλώς δεν είναι καμένος. Μάλιστα από την όλη συζήτηση αυτός που θα βγει και πάλι κερδισμένος θα είναι ο Ανδρουλάκης, που θα απέχει από τη λασπομαχία. Οπότε ακόμη και η πρόταση μορφής κατά κάποιο τρόπο αντιμετωπίζεται ως «πολιτική χορηγία» του Τσίπρα στον πρόεδρο Νίκο», αναφέρει το big mouth.