Τι «βεντέτα» κι αυτός ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Ούτε για τον Μέσι των επιμελητηρίων να μιλάγαμε. Το καλό με την Ελλάδα είναι ότι εξαιτίας της έκτασής της πάνω-κάτω γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Προφανώς το παλληκάρι είναι η κοσμοθεωρία των παλιών ΠΑΣΟΚών, ότι τις καρέκλες τις παντρεύονται οι κομματάρχες.

Ο Χατζηθεοδoσίου, που είχε πάρει «αέρα» (με την καλή έννοια) μετά την εκλογή του συντρόφου Ανδρουλάκη και την είχε δει ο πρύτανης των Επιμελητηρίων, λογάριασε χωρίς την κοινή λογική. Έτσι, βρέθηκε να βγάζει ανακοινώσεις, κλαψουρίζοντας δεξιά κι αριστερά γιατί χάνει την καρεκλίτσα του.

123


Επειδή όμως (τώρα) εμφανίζεται φανατικότερος του Ανδρουλάκη, ένας φίλος από τους καλούς που έχω, μου έστειλε μια καλοκαιρινή φωτογραφία από κάτι διακοπές του Χατζηθεοδοσίου στη Μεσσηνία την εποχή που το έπαιζε ΣΥΡΙΖαίος, τρώγοντας ψαράκι με τον Νίκο Παππά και τον επίσης ΣΥΡΙΖαίο Πρόεδρο του τοπικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ονόματι Ξυγκώρο.

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί εσχάτως έχω δει πολλά πολιτικά πουλητάρια να ανακαλύπτουν τη γοητεία του «πράσινου ήλιου».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 11/2