Δεν κράτησε τα νεύρα του απέναντι στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ο Θανάσης Καρτερός, διδάσκοντας μαθήματα δημοσιογραφίας αλλά και...ευγένειας και ψύχραιμης τοποθέτησης.

Το απαράδεκτο και κατακριτέο σχόλιό του δεν έχει να κάνει με πολιτική κριτική, αλλά με κάτι που ξεφεύγει από κάθε όριο. Σε άρθρο του με τίτλο «Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη», ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Καρτερός, εκθέτοντας τις απόψεις του σε σχέση με το ότι «κουράστηκε που είναι αριστερός», μετά το αρχικό του ξέσπασμα στο απόσπασμα που παρατίθεται παρακάτω, υπερασπίζεται τον Γιώργο Τσίπρα και τη «ρουκέτα» που εκτόξευσε χθες στη Βουλή περί μη «αυτοσκοπού» της άμυνας της χώρας (δείτε εδώ: Απίστευτη «ρουκέτα» του Γιώργου Τσίπρα στη Βουλή: Η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός).

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην τελευταία παράγραφο του κειμένου του κάνει την αναφορά: «Μητσοτάκη, GFY». Ο όρος αγγλιστί αποτελεί αρκτικόλεξο των λέξεων «Go F... Yourself». Σίγουρα, δεν το λες και δημοσιογραφικό παράσημο αυτό και πολλώ δε μάλλον, την προσβολή στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Η πολιτική κριτική με τη βωμολοχία δεν έχει καμία σχέση και της χωρίζει άβυσσος.

Με την κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ να θυμίζει πλοίο που βουλιάζει ο ίδιος εκφράζει την οργή του μέσω βωμολοχιών και ακραίων εκφράσεων στην προσπάθεια να σώσει ότι σώζεται.