Πήγε η ανήλικη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ταβέρνα στο Κερατσίνι για να ετοιμάσει γεύματα για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και δέχτηκε επιθέσεις από τα κομματικά έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βρήκαν δουλειά τα άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά του και έγιναν ξανά πρώτο θέμα από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου. Εκείνος, δε, που δίνει ρεσιτάλ στοχοποίησης «γυναικόπαιδων» είναι ο μυστικοσύμβουλος του Αλ. Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, με τα παιδιά του οποίου και τη σύζυγο δεν έχει ασχοληθεί ποτέ κανένας για το πώς βρήκαν δουλειά και αν φρόντισε για την οικονομική ευμάρειά τους ο «μπαμπάς» με τα κονέ του στον χώρο της ένδοξης Αριστεράς.

Αν τα παιδιά του Κ. Μητσοτάκη ήταν άεργα ή δεν πήγαιναν να δουλέψουν κάπου, έστω και με την προνομιακή δύναμη που διαθέτουν, επειδή προέρχονται από μια ιστορική οικογένεια, τότε θα έλεγαν πως «σιτίζονται δωρεάν από το πρυτανείο της ελληνικής Πολιτείας» και εξασφαλίζουν τα προς το ζην ως «τεμπέληδες» της εύφορης κοιλάδας.

Ας ρωτούσε

Αν ο Θ. Καρτερός ήθελε να είναι δίκαιος στην κριτική του, ας ρωτούσε πώς κερδίζουν τον επιούσιο τα τέκνα της Αριστεράς, οι ημιπιτσιρικάδες, ντε, που προπαγανδίζουν ως μέσο οικονομικής επιβίωσης την απαλλοτρίωση των τραπεζών. Και στην τελική, ας απευθυνθεί και στην Τασία Χριστοδουλοπούλου για το πώς επιχείρησε να διορίσει την κόρη της στη Βουλή. Για να μην αναφερθούμε και σε άλλες περιπτώσεις.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 7 Μαΐου 2022.