Για το «άσσο» που ετοιμάζεται να ρίξει στο πολιτικό τραπέζι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των επόμενων εκλογών μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr

Όπως διαβάζουμε στην στήλη επειδή όπως όλα δείχνουν, η μάχη της αυτοδυναμίας για τον Κυριάκο, θα κριθεί στο πολιτικό κέντρο, ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Κυριάκο Πιερρακάκη. 

«Στη περίπτωση αυτή, γίνεται αντιληπτό ότι αρχίζουν να δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα τόσο για τον σύντροφο Ανδρουλάκη, όσο και για τον συναγωνιστή Τσίπρα, αφού απέναντί τους, θα βρεθεί ο πιο επιτυχημένος υπουργός της Μεταπολίτευσης», αναφέρει το δημοσίευμα του powergame.gr.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Τον «άσσο» που ακούει στο επώνυμο Πιερρακάκης φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να ρίξει στο πολιτικό τραπέζι ο πρόεδρος Μητσοτάκης, ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατά κοινή παραδοχή εκτός από επιτυχημένος είναι ένα από τα κυβερνητικά στελέχη, που έχουν αυξημένη επιρροή στη δεξαμενή των κεντρογενών ψηφοφόρων. Επειδή όπως όλα δείχνουν, η μάχη της αυτοδυναμίας για τον Κυριάκο, θα κριθεί στο πολιτικό κέντρο, ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πιερρακάκη. Στη περίπτωση αυτή, γίνεται αντιληπτό ότι αρχίζουν να δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα τόσο για τον σύντροφο Ανδρουλάκη, όσο και για τον συναγωνιστή Τσίπρα, αφού απέναντί τους, θα βρεθεί ο πιο επιτυχημένος υπουργός της Μεταπολίτευσης. Ένα πρόσωπο που έχει καταφέρει σε δυόμιση χρόνια, ότι δεν κατάφεραν κυβερνήσεις 40 χρόνων. Να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των πολιτών και πιο φιλικές τις κρατικές υπηρεσίες. Απέναντι στα «θα» ο Μητσοτάκης, θα ρίξει το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησής του, που θα μιλάει για αυτά που ήδη έχει κάνει.