Τις σκέψεις του πρωθυπουργού για τις περιφέρειες που θα πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές οι Γιώργος Γραπετρίτης και Δόμνα Μιχαηλίδου μας μεταφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως διαβάζουμε, ο πρωθυπουργός μετρά την υφυπουργό Δόμνα και στην Α’ Αθήνας, ενώ φαίνεται να καταλήγει στην κάθοδο του υπουργού Γεραπετρίτη στην Α’ Πειραιώς. Σύμφωνα με το big mouth επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να ενισχύσει όλα τα ψηφοδέλτια με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του, τα οποία συμμετείχαν στην παραγωγή κυβερνητικού έργου, από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα. 

Αναλυτικά τι αναφέρει το big mouth

Έχω την αίσθηση ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει και γίνονται κάτι περίεργες σκέψεις στα υψηλά κυβερνητικά πατώματα. Συγκεκριμένα, μαθαίνω ότι ο πρόεδρος Κυριάκος, μετρά την υφυπουργό Δόμνα και στην Α’ Αθήνας, ενώ φαίνεται να καταλήγει στην κάθοδο του υπουργού Γεραπετρίτη στην Α’ Πειραιώς. Γενικώς, ο Μητσοτάκης θέλει να ενισχύσει όλα τα ψηφοδέλτια με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του, τα οποία συμμετείχαν στην παραγωγή κυβερνητικού έργου, από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα. Για την ιστορία και μόνο να σας πω ότι στην Α’ Πειραιώς σε όλες τις έρευνες που διεξήχθησαν (ακόμη και σε αυτές που παρήγγειλαν οι νυν βουλευτές σε φίλους τους) τόσο ο Γεραπετρίτης, όσο και η Δόμνα, καταγράφουν πολύ υψηλή απήχηση. Συγκεκριμένα ο καθηγητής, είναι ο μόνος που «χτυπά» στα ίσια και τον υφυπουργό Κατσαφάδο.