Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών και έμπειρων διπλωματών, με αντικείμενο την κατάσταση στην Ουκρανία, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο, όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame

Μάλιστα όπως μας πληροφορεί η στήλη μετά το πέρας της σύσκεψης Μητσοτάκης και Δένδιας είχαν μια κατ’ ιδίαν (χαλαρή) συζήτηση, περίπου μίας ώρας, η οποία εξελίχθηκε κάτι περισσότερο από καλά με τους δύο άνδρες να ευθυγραμμίζονται πλήρως και σε όλα (μα όλα) τα επίπεδα.

«Δεν σας κρύβω ότι μου προκαλεί εντύπωση ότι οι ρεπόρτερ που ανακαλύπτουν διαρκώς πρόβλημα στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό του, «έχασαν» την είδηση της Σαββατιάτικης συνάντησης», σημειώνει με νόημα το big mouth. 

Αναλυτικά τι αναφέρει η στήλη για τη συνάντηση Μητσοτάκη και Δένδια 

-Πολλά και ενδιαφέροντα διάβασα τις τελευταίες μέρες (ώρες για να ακριβολογώ) για τις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών. Ομολογώ ότι δεν διάβασα κάτι διαφορετικό από τα όσα εδώ και 2,5 (και βάλε) χρόνια γράφονται, τα οποία όμως ποτέ δεν επιβεβαιώνονται από τα πραγματικά γεγονότα. Θα μου πείτε όμως, τι σημασία μπορεί να έχει η αλήθεια, μπροστά στην εξυπηρέτηση ενός καλού παραμυθιού. Καμία, ωστόσο όταν αυτό επαναλαμβάνεται χάνει την αξία του, ακόμη και ως παραμύθι. Παρόλα αυτά, γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες για την (δήθεν) ένταση στις σχέσεις του προέδρου Κυριάκου με τον υπουργό Δένδια. Ένα δεν γράφτηκε. Η είδηση που σχετίζεται με τους δύο άνδρες. Και δεν γράφτηκε, γιατί προφανώς θα χάλαγε το παραμύθι. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

-Το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρξε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών και έμπειρων διπλωματών, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία. Μετά το πέρας της επίσημης κουβέντας, πληροφορούμαι, ότι ακολούθησε μια κατ’ ιδίαν (χαλαρή) συζήτηση, περίπου μίας ώρας, ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον Δένδια. Μάλιστα, από αξιόπιστη πηγή πληροφορούμαι ότι η συζήτηση εξελίχθηκε κάτι περισσότερο από καλά με τους δύο άνδρες να ευθυγραμμίζονται πλήρως και σε όλα (μα όλα) τα επίπεδα. Δεν σας κρύβω ότι μου προκαλεί εντύπωση ότι οι ρεπόρτερ που ανακαλύπτουν διαρκώς πρόβλημα στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό του, «έχασαν» την είδηση της Σαββατιάτικης συνάντησης.