Για ένα απρόοπτο που είχε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος στο Μέγαρο Μαξίμου με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργικό σκύλο Πίνατ, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του powergame.gr ο φιλόζωος υπουργός Επικρατείας δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του πρωθυπουργού. Μάλιστα ο Πίνατ, λέγεται ότι ξέφυγε, αφού «τράβηξε» μια ξεγυριστή δαγκωνιά στον Άκη Σκέρτσο. 

Όπως σημειώνει η στήλη το «θερμό επεισόδιο» του σκύλου με τον υπουργό ήταν για πολλή ώρα το κυρίαρχο θέμα στα πηγαδάκια του κυβερνείου, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί το γεγονός, αφού αν κάτι έχουν οι σκύλοι είναι το αλάνθαστο ένστικτό τους. 

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Σήμερα σας έχω μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία, που σχετίζεται με τον φιλόζωο υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον αγαπητό σε όλους ένοικο του Μαξίμου, τον γνωστό στο ευρύ κοινό σκύλο, με τη χαρακτηριστική ονομασία Πίνατ. Παρά το γεγονός ότι ο φίλος μου ο Άκης, έχει ιδιαίτερη συμπάθεια (που δεν την κρύβει) στα ζώα, χθες βρέθηκε μπροστά σε ένα απρόοπτο, που τον έκανε να προβληματιστεί με τη συμπεριφορά των ζώων. Συγκεκριμένα και όπως με πληροφορεί αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, ο Σκέρτσος ευρισκόμενος στο Μαξίμου, δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του πρωθυπουργού. Μάλιστα ο Πίνατ, λέγεται ότι ξέφυγε, αφού «τράβηξε» μια ξεγυριστή δαγκωνιά στον υπουργό Επικρατείας. Είναι περιττό να σας περιγράψω το τι ακούστηκε με αφορμή το «θερμό επεισόδιο» του σκύλου με τον υπουργό. Για πολλή ώρα ήταν το κυρίαρχο θέμα στα πηγαδάκια του κυβερνείου. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί το γεγονός, αφού αν κάτι έχουν οι σκύλοι είναι το αλάνθαστο ένστικτό τους. Φυσικά, υπήρξαν και εκείνοι που έσπευσαν να αποδώσουν τον καβγά Πίνατ – Σκέρτσου στην αδυναμία που έχει ο πρώτος (ο σκύλος του Μαξίμου) στον έτερο υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, έχω τη βεβαιότητα ότι αν συνεχιστεί το ατελείωτο «γλείψιμο» των κυβερνητικών στον Πίνατ, κάθε μέρα θα δαγκώνει και από έναν υπουργό.