Αυτή η γελοία φωτογραφία του Καµµένου, µε την οποία ο πρώην υπουργός Εθνικής Αµυνας µας θύµισε τι κίνδυνο διέτρεχε η χώρα µε τον ίδιο επικεφαλής των Ενόπλων ∆υνάµεων, καταδεικνύει για ποιον λόγο ο Τσίπρας, ιδιαιτέρως σε κρίσιµες στιγµές, δεν θα καταφέρει ποτέ να ισορροπήσει τις τραγικές για τον ΣΥΡΙΖΑ δηµοσκοπήσεις.

Βλέπετε, ο άνθρωπος που εµφανιζόταν σαν Ρώσος στρατηγός την εποχή του παραπετάσµατος περνά το µήνυµα ότι δεν έχει καµία απολύτως αίσθηση για το τι συµβαίνει στον κόσµο. Οπως δεν είχε και τον καιρό που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποθέωνε δηµόσια τον εγχώριο ολιγάρχη Σαββίδη και είχε καταστεί συνοδός του στην πρώτη επίσκεψη που είχε πραγµατοποιήσει ο επιχειρηµατίας από το Ροστόφ στις εγκαταστάσεις του τότε Epsilon και νυν Open µετά την εξαγορά του καναλιού από τον Φίλιππο Βρυώνη.

Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι µέχρι και σε συνεντεύξεις του υπερθεµάτιζε για την ανάγκη απόκτησης τηλεοπτικού διαύλου από την πλευρά Σαββίδη. Από την άλλη, βέβαια, και για να µην αδικούµε τελείως τον πρόεδρο Πάνο, και ο Τσίπρας είχε γοητευτεί από το... µεγαλείο του Σαββίδη και τον ήθελε καναλάρχη. Γι’ αυτό και οι σχετικές διεργασίες ολοκληρώθηκαν τότε στο Μέγαρο Μαξίµου από τον Αλέκο Φλαµπουράρη και τον νιόπαντρο Παππά.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 12/3