Για σημαντικές εξελίξεις στο μέτωπο της μυθικής κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα μας πληροφορεί η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρει η στήλη οι κληρονόμοι αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρονοκαθυστέρηση, προσπαθούν να συμφωνήσουν άρον, άρον, ενώ την ίδια στιγμή ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο φορολογικός έλεγχος στις εταιρείες του αείμνηστου δημοσιογράφου.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Σήμερα σας έχω νεότερα από το μέτωπο της μυθικής κληρονομιάς του Τράγκα. Οι κληρονόμοι αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρονοκαθυστέρηση, προσπαθούν να συμφωνήσουν άρον, άρον. Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει τις αγωνίες τους, έχουν αρχίσει να ανησυχούν για το γεγονός ότι συνεχίζεται κανονικά και με το νόμο, ο φορολογικός έλεγχος στις εταιρείες του Τράγκα. Ο μεγάλος γιος Γιάννης, έχοντας πλήρη εικόνα επί των όσων έχουν γίνει πριν βαρέσουν κανόνι οι εταιρείες που οδήγησαν στα πλούτη τον μπαμπά του, έχει κάθε λόγο να θέλει να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα με την κληρονομιά. Ο ίδιος, δηλαδή ο μεγάλος γιος, γνωρίζει επίσης και μάλιστα από πρώτο χέρι, ότι αν δεν πληρώσουν τα χρέη που έχει αφήσει ο μπαμπάς του, στον Αμανατίδη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τιναχθεί η μπάνκα στον αέρα.