Μέχρι το... μακρινό Ροστόφ όπου βρίσκεται ο εξ αγχιστείας θείος του Ανδρέα Παπαμιμίκου, Ιβάν Σαββίδης έφτασαν οι... κραυγές απογόητευσης των «γαλάζιων» στελεχών της Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι το come back που ονειρευόταν ο διαγραφείς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρώην γραμματέας της ΝΔ, με αφορμή το προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη συμπρωτεύουσα,  «πνίγηκε» στα νερά του Θερμαϊκού.

Βλέπετε αν και ο ίδιος είχε δηλώσει εαυτόν στον κατάλογο των ομιλητών, τελικώς ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να ξεδιπλώσει την επιχειρηματολογία του, με αποτέλεσμα να μείνει με την... όρεξη. Φυσικά και πέρα από την πλάκα, δεν έλειψε σε κανένα, αφού οι μισοί και βάλε εκ των παρευρισκόμενων, δεν τον θυμούνταν ούτε... εμφανισιακά. Κρίμα, γιατί όπως μαθαίνουμε είχε φορέσει κι ένα λαμπερό συνολάκι από αυτά που συνηθίζει για να εντυπωσιάσει τον πρόεδρο Κυριάκο.

ΥΓ. Εσχάτως, δε, μαθαίνουμε ότι έχει αλλάξει τροπάριο. Αφού αντιλήφθηκε ότι η λίστα της Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ (πολλώ μάλλον η εκλογή) θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός, άρχισε να σκέφτεται τον δήμο. Ένα είναι σίγουρο. Ότι μπροστά του ο Ορφανός θα είναι... όαση!