«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τη δήλωση του μαχητή του Τάγματος Αζόφ που προβλήθηκε στη Βουλή στο πλαίσιο της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η στήλη big mouth του powergame.gr μας μεταφέρει το παρασκήνιο γύρω από τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα μια τυχαία συνάντηση στον διάδρομο της Βουλής του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη με τον πρώην πρωθυπουργό υπήρξε η αφορμή για να εκτοξευθεί το θέμα με την ομιλία του στρατιώτη. 

Σύμφωνα με την στήλη, ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα σχόλιο από τον Μεσσήνιο για αυτό που είχε συμβεί και όχι μόνο δεν απέφυγε να κάνει (σχόλιο), αλλά απεναντίας τίναξε την μπάνκα στον αέρα.

Μόλις έγινε γνωστή η δήλωση Σαμαρά, σύμφωνα πάντα με το big mouth, ο διαπιστευμένος της εφημερίδας «Documento» συντάκτης στη Βουλή, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους συναδέλφους των αντιπολιτευτικών Μέσων.

Έτσι, έπειτα από μισή ώρα, η είδηση είχε εκτοξευθεί.

«Επειδή ο πρόεδρος Αντώνης δεν κάνει τίποτα τυχαία, οφείλω να σας πω ότι εσχάτως είναι ενοχλημένος, επειδή στις πρόσφατες κρίσεις της Αστυνομίας καρατομήθηκε ο αξιωματικός Πέτρος Τζεφέρης, φίλος του Λάζαρου του Γκλεζάκου, που είναι επικεφαλής ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού. Επειδή το χειρότερο για τον Σαμαρά είναι να μην του κάνεις το ρουσφέτι που σου ζήτησε, χθες εκτιμώ ότι βρήκε την ευκαιρία για να πάρει την ρεβάνς από τον πρόεδρο Μητσοτάκη», σχολιάζει επίσης η στήλη big mouth.