Βρε πως αλλάζουν οι καιροί που λέει και το τραγούδι... Ο αντιπολιτευτικός οίστρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σκωτία όπου θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Μέχρι και για κίνδυνο θεσμικής εκτροπής έσπευσαν να κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του ότι στην ατζέντα της συνάντησης Καρόλου-Μητσοτάκη θα είναι και η αξιοποίηση του κτήματος του Τατοϊου που εδώ και δεκαετίες ρημάζει ανεκμετάλλευτο.

Βέβαια πριν μόλις τέσσερα χρόνια όταν ο πρίγκιπας Κάρολος επισκεπτόταν την Ελλάδα και είχε συνάντηση με τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επίσκεψη αποτελούσε...ορόσημο.

Αναφερόμενος στην τότε επίσκεψη ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως θεωρεί την επίσκεψη «ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός και πιστεύω, επίσης, ότι η επίσκεψή σας μπορεί να αποτελέσει ένα ορόσημο στις διμερείς μας σχέσεις. Κυρίως αυτήν την εποχή, που και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σημαντικές προκλήσεις στην ιστορία τους. Και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πιστεύω πρέπει να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας».

Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να θυμηθούν τις στιγμές ευθυμίας πέρα από το πρωτόκολλο του πρίγκιπα Καρόλου με την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.