Ανάποδες έχει πάρει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τα σενάρια που τον εμφανίζουν να είναι γραμματέας υπό προθεσμία στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εδώ και καιρό δεν έχει συζητήσει με τον Αλ. Τσίπρα το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο πόστο, για να δρομολογηθεί η αντικατάστασή του από άλλο πρόσωπο με ΠΑΣΟΚογενή προέλευση.

«Το εάν θα αποχωρήσει ή όχι είναι δική του υπόθεση και του Αλ. Τσίπρα», σημειώνουν με νόημα όσοι έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει στα ενδότερα της Κουμουνδούρου. Από την άλλη, όμως, δεν αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός ότι το σενάριο της «εκπαραθύρωσής» του από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ε. διακινείται από ΠΑΣΟΚικούς κύκλους εντός του ΣΥΡΙΖΑ, που προάγουν ως ιδανική αντικαταστάτριά του τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία «ανταγωνίζεται» οικογενειακώς το ζεύγος Τζανακόπουλου - Αχτσιόγλου, με αιχμή και την πολιτική του κόμματος στα εργασιακά.

Για να μάθει την αλήθεια

Πάντως, αν ο Δ. Τζανακόπουλος θέλει να μάθει την αλήθεια για το ποιοι τον εμφανίζουν γραμματέα του κόμματος υπό προθεσμία, ας ρωτήσει τον Χρ. Σπίρτζη και την παρέα του από την ηγεσία της παλιάς Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 7 Μαΐου 2022.