Για «στημένες» αντιδράσεις πολιτών κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, κάνει λόγω σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, επικαλούμενη τοπικά ΜΜΕ.

«Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο», αναφέρει το κυβερνών κόμμα, με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι ο ένας εκ των ιδιοκτητών εμπορικού μαγαζιού που εξαπέλυσε επίθεση εναντίων της κυβέρνησης μπροστά στις κάμερες στη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν και ο ίδιος που οργάνωνε την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την πρώην Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ kosmoschania.gr όταν τελείωσε η συνομιλία τους ο ίδιος μαγαζάτορας "μεταμορφώνεται" σε τελάλης και οργανωτής του κόμματος και της πορείας του Τσίπρα στη πόλη των Χανίων.
tsiprasxania_1
Μόλις πήραν οι κάμερες τη συνομιλία τους για τις δήθεν "κακουχίες" των εμπόρων... ο εν λόγω ιδιοκτήτης καταστήματος παίρνει παραμάσχαλα την στενή συνεργάτη του Τσίπρα την κ.Χατζηγεωργίου και μπαίνουν στα μαγαζιά παρακαλώντας τους ανθρώπους να βγουν να χαιρετήσουν τον Τσίπρα, αναφέρει επίσης το δημοσίευμα. Ο συγκεκριμένος έμπορος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Φαλήρου με τον ΣΥΡΙΖΑ και ονομάζεται Κώστας Μερκουράκης.
tsiprasxania_2
tsiprasxania3
tsiprasxania4

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!