Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου υπάρχουν ακόμη τα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. Του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Φώτης Κουβέλης, τον οποίο στη συνέχεια διαδέχτηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Αμφότεροι εδώ και δύο χρόνια βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως τα γραφεία του κόμματος, δηλαδή της ΔΗΜ.ΑΡ., δεν τα έχουν ξενοικιάσει. Γιατί το γράφω αυτό; Διότι τις τελευταίες ημέρες τα συγκεκριμένα γραφεία έχουν μετατραπεί σε «στρατηγείο» της προεδρικής ομάδας «Κίνηση Μελών», της οποίας ηγούνται οι Ν. Παππάς, Χρ. Σπίρτζης, Κ. Ζαχαριάδης κ.ά.

Οι πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι από εκεί έγινε η διακίνηση συγκεκριμένων «λιστών», με ονόματα υποψηφίων που στήριζε το προεδρικό μπλοκ για την ανάδειξη νέας Κεντρικής Επιτροπής στις εσωκομματικές εκλογές.

Ελπίζει

Ο δε Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που συμμετείχε σε αυτές τις παρασκηνιακές ζυμώσεις, ελπίζει πως αυτό θα του βγει σε καλό στο τέλος, γιατί μπορεί να εκτιμηθεί από τον Αλ. Τσίπρα η βοήθεια που πρόσφερε και να τον προτείνει για τη θέση του γραμματέα της επόμενης Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, εντούτοις ισχύει η ρήση πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Μαΐου 2022.