Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
polakis
Παραπολιτικά

Με την καινούργια στήλη της «Αυγής» για τα ζώα τα έβαλε ο Πολάκης - Δεν άρεσε στον «αψύ» Σφακιανό η επιλογή της διεύθυνσης

Το δυστυχές, ωστόσο, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως έτσι όπως έχει γαλουχήσει τους ψηφοφόρους του είναι πιο κοντά στις λογικές και την απεχθή ρητορική του Πολάκη

Ανεξάρτητα από ποια γνώμη έχει κανείς για τη σημερινή «Αυγή », ορθώς η διεύθυνσή της επέλεξε να έχει στην ύλη της μια στήλη για τα ζώα. Τα ζητήματα αυτά, όπως και οτιδήποτε σχετίζεται με το περιβάλλον και τη φύση, είναι εξίσου σοβαρά, ίσως και σοβαρότερα από άλλα ζητήματα της πολιτικής καθημερινότητας.

Δεν άρεσαν βέβαια αυτά τα θέματα στον Πολάκη, γι’ αυτό και έσπευσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να ειρωνευτεί την εφημερίδα και να κάνει τις συνήθεις απρέπειές του. Ο Πολάκης αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την παραδοσιακή κουλτούρα του χώρου και απλώς τα χρόνια του λαϊκισμού είδε φως και μπούκαρε.

Το δυστυχές, ωστόσο, για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως έτσι όπως έχει γαλουχήσει τους ψηφοφόρους του είναι πιο κοντά στις λογικές και την απεχθή ρητορική του Πολάκη παρά σε αυτές των ανθρώπων που έχουν διαφορετική πολιτική ιστορία και ιδεολογική κατάρτιση. Και, όπως συμβαίνει πάντα με το «τέρας», είναι θέμα χρόνου να στραφεί κατά του «αφεντικού» του.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ''Secret'' της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 4/6