Θα περίμενε κανείς ότι η επίθεση που δέχθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου για την ταύτισή του με τον διασώστη Ι. Αποστολόπουλο στην καταγγελία της χώρας μας για εγκλήματα σε βάρος μεταναστών στο Αιγαίο θα τον έφερνε κοντά στην Κουμουνδούρου (είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με την ομάδα Τσίπρα είναι ψυχρές εδώ και καιρό λόγω κριτικής που έχει ασκήσει με άρθρα του σε στρατηγικές επιλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης). Αλλά αυτό δεν συνέβη.

Η Κουμουνδούρου δεν τον στήριξε με κανέναν τρόπο. Παρόλο που η σύγκρουσή του ήταν με τη Ν.Δ., δεν κέρδισε την αλληλεγγύη των συντρόφων του στο προεδρικό μπλοκ.

Αντίθετα, εξακολουθούν να τον βλέπουν σαν ένα στέλεχος που μόνο «μπελάδες» προκαλεί στον πρόεδρο. Είναι δύσκολο να ξετυλίξει κανείς το εσωκομματικό κουβάρι στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σκεφτείτε ότι ο βουλευτής Γ. Μπουρνούς, που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο για τη στάση του στη Βουλή κατά την ενημέρωση από τον ΥΠ.ΑΜ., Ν. Παναγιωτόπουλο, σχετικά με το στρατιωτικό υλικό που στάλθηκε στην Ουκρανία, είναι στα μαχαίρια με τον Κούλογλου. Γιατί; Επειδή σε μια εκδήλωση που οργάνωσε στη Λέσβο ο ευρωβουλευτής για το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό δεν τον είχε ενημερώσει και δεν είχε ζητήσει τη συνεργασία του, παρόλο που είναι βουλευτής του νομού.

Ο Μπουρνούς είχε διαμαρτυρηθεί στην Κουμουνδούρου με τον πιο έντονο τρόπο και ουσιαστικά είχε πει ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει με τον ευρωβουλευτή. Σημειώστε ότι η Κουμουνδούρου στήριξε τον Μπουρνούς στις επιθέσεις που δέχθηκε και θα έχετε μια ακριβή εικόνα του παζλ.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 18/6