Σε σαρωτικό ανασχηματισμό στα όργανα του κόμματος προσανατολίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, καθώς έχει διαπιστώσει πως κάποιοι τομεάρχες δεν ανταποκρίνονται με επάρκεια στις ευθύνες που τους έχει αναθέσει, ενώ έχει καταγράψει και περιπτώσεις στελεχών που, ενώ έχουν επιφορτιστεί με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, τα έχουν «φορτώσει» στον κόκορα.

Δηλαδή, ενώ πρέπει να δίνουν το «παρών» σε κομματικές συσκέψεις, να παρουσιάζουν ιδέες και προτάσεις πάνω στο αντικείμενό τους, αυτοί δεν πατάνε το πόδι τους στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ούτε για καφέ. Κρατάνε μόνο την «ιδιότητα» και τον «τίτλο» για να πουλάνε παραγοντιλίκι στις παρέες τους ή στην κοινωνία, αλλά από αποτελεσματικότητα μηδέν. Καμία ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια που κάνει η ηγεσία του κόμματος να μπει δυνατά στο προεκλογικό παιχνίδι, με θέσεις, προτάσεις και πρόγραμμα.

Έχει ενημερωθεί

Για όλα αυτά έχει ενημερωθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει ξεμείνει αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και κάνει προσωπικές συνεντεύξεις σε νέα στελέχη που έχουν τη θέληση να προσφέρουν στο Κίνημα, ώστε, όταν έρθει η ώρα του ανασχηματισμού, να έχει βρει άξιους αντικαταστάτες όσων δεν στάθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο ύψος των περιστάσεων.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 6 Αυγούστου 2022.